Statie de anestezie orala Targu Mures - Aesthetic Dental
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

Stație de anestezie

De-a lungul anilor, am întâlnit o mulțime de pacienți, majoritatea dintre ei cu teamă de intervențiile stomatologice (mă asigurau că nu de mine 🙂 ), motiv pentru care am căutat, constant, soluții pentru a ușura accesul pacienților la stomatolog, până nu e prea târziu pentru el. Așa am descoperit incursiunea medicinei generale în stomatologie, și anume : anestezia generală.
Acest echipament este utilizat pentru analgosedare sau anestezie generală. Cu ajutorul lui și a medicului anestezist, pacientul ”doarme”, fiind sedat, ventilat și monitorizat continuu pe perioada tratamentelor.

Echipamentele utilizate pentru anestezie generală sunt multiple, această stație este unul dintre ele, clinica fiind dotată și cu sisteme de ventilație cu Oxigen, echipamente de resuscitare și montorzare continua a funcțiilor vitale prun EKG, tensiune, etc…

Anestezia generală este asiurată de un medic anestezist primar, dr. Fodor Raluca, care împreuna cu asistenă specializată în ATI induce și monitorizează procedura de anestezie.