One Day Dentistry implanturi dentare rapide - Aesthetic Dental
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

One Day Dentistry

Clinica nostră vă oferă posibilitatea de a beneficia în aceeași ședință de inserarea implantului și aplicarea coroanei dentare, totul în condiții de siguranță și confort !

Cum ?

Prin utilizarea sistemului de implanturi de la Megagen ( unul dintre cei mai importanți producători de implanturi din lume) care se axează pe chirurgia ghidată și tehnologie (CAD/CAM) în toate etapele.

Astfel, deși sunt necesare câteva proceduri de pregătire, sistemul de ”One Day Dentistry” cu Megagen are multe avantaje :

totul se face într-o ședință ( exceptând cele pregătitoare);în majoritatea cazurilor nu este nevoie de sutură ( fără disconfort și incizii lungi);poziția implantului ghidat computerizat este ideală;timpul petrecut pe scaunul stomatologic este mult scurtat.

În concluzie, este o soluție extraordinară de reabilitare implanto-protetică care vine în ajutorul pacienților care doresc o soluție PREMIUM cu eforturi MINIME.

 

Întrebări frecvente :

 

Care este diferența față de procedurile clasice ?

– în general, inserția implantului se face în ședința 1 (exceptând cele pregătitoare), după 7-10 zile se îndepărtează firele de sutură iar după alte 4-6 luni se pun coroanele (dinții). În cazul acestui sistem, insearea implantului și aplicarea coroanelor se face în aceeași ședință. Ne mai fiind nevoie de incizii extinse, nu se folosesc fire de sutură (deci nu mai există etapa de îndepărtare a lor după 7-10 zile).

 

Ce înseamnă chirurgie ghidată ?

– Aceasta are la baza poziționarea digitală a implantului în maxilar și printarea unui ghid care va ajuta medicul să-l insere în exact aceeași poziție.

 

 

Ghid chirurgical ?

 

– Este un bloc de material translucid, frezat computerizat, care are perforații prin care se face prepararea alveolei implantului.

 

 

 

 


Programare


Prețuri