Tratamente de canal la microscop Tg Mures - Aesthetic Dental
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

Tratamente de canal la microscop

Descriere serviciu

Tratamentele endodontice moderne impun protocoale și echipamente performante pentru a crește rata de succes și a putea beneficia de rezultate predictibile.

Microscopul endodontic, echipament din dotarea Clinicii Aesthetic, este utilizat pentru a magnifica dintele pentru a găsi toate canalele și uneori acele rupte în timpul altor tratament astfel rezultatul poate fi unul optim.

Laserul dentar, cu calități de activare a substanțelor din materialele utilizate în spălături endodontice cu scopul de a fi mai eficiente, calități antiseptice cresc predictibilitatea tratamentelor prin sterilizarea canalelor.

Întrebări frecvente despre tratamentul de canal

Când este utilizat microscopul ? dar laserul ?

Microscopul este util la dinții cu mai multe rădăcini, atunci când nu sunt ușor vizibile canalele radiculare. El mai este utilizat în situațiile când pe canale există obstacole (ace rupte sau alte obiecte) și pentru estragerea lor este nevoie de o mai bună vizibilitate.

Laserul dentar se poate utiliza la fiecare tratament pentru a activa substanțele utilizate sau pentru efectul antiinflamator și antiseptic.

Cum anume acționează laserul ?

El emite o ”lumină” care este absorbită de dentina din interiorul canalelor producându-se o căldură suficient de mare pentru a distruge microorganismele. O altă metodă este cea prin care undele laserului acționează direct asupra bacteriilor inducând autodistrugerea lor.

Cât costă?

Nimic ! utilizarea acestor echipamente și protocoale sunt considerate standard în cadrul clinicilor noastre motiv pentru care prețul tratamentelor endodontice include aceste proceduri.

Faceți o programare

    Nume si prenume*
    Telefon*
    Specializare
    Mesaj