Tratamente anestezie generala copii Tg Mures - Aesthetic Dental
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

Tratamente în anestezie generală copii

Descriere serviciu

Deși utilizată frecvent, în clinica noastră anestezia generală pentru copii este ultima soluție la care apelăm pentru a trata un copil li doar atunci când toate celelalte opțiuni sunt epuizate.

Această procedură de sedare este un sigură deoarece, spre deosebire de cazurile când este recomandat pentru afecțiuni generale unde uneori starea de sănătate a pacientului este grav afectată, în cazul tratamentelor stomatologice starea de sănătatea a pacientului este bună, ne asigurăm de asta cu analize de laborator.

Întrebări frecvente despre tratamente în anestezie generală copii

Ce tratamente se pot face în anestezie generală pentru copii ?

Toate, în principiu, încercă să facem toate tratamentele de care are nevoie pacientul într-o singură intervenție. Toate protocoalele și materialele pe care le utilizăm sunt special concepute și adaptate pentru a atinge acest scop.

Cât durează o ședință de anestezie generală pentru copii ?

De la câteva zaci de minute, unde trebuiesc proceduri foarte simple și până la câteva ore pentru cazurile când este nevoie de reabilitări complexe.

Cui se pretează acet tip de anestezie ?

Procedura este destinată tuturor pacienților, indiferent de vârstă care :

 • Au frică de stomatolog, de intervenții chirurgicale, senzație de voma accentuată, persoane cu blocaje psihice care nu sunt cooperante, pacienți cu frică de injecții;
 • Pacienți care doresc o intervenție stomatologică desfășurată în confort;
 • Pacienții cu nevoi speciale.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de anestezie generală ?

Pacientul este așezat pe scaunul stomatologic, îi este aplicată o masca cu un gaz (sevofluran) care prin inhalare induce o stare de somn. După aceea se injectează de către medicul anestezist substanțele intravenos iar pacientul intră într-o stare de liniște și somn profund. La finalul procedurilor stomatologice, pacientul este trezit medicamentos din starea de somn și invitat să ia loc în sala post-anestezie o perioadă de până la 2 ore unde este monitorizat de personalul medical.

Ce simt după anestezia generala ?

Simptomele post anestezie pot fi : stare de somnolență, și confuzie, foarte rar : greață, vărsături, dureri în gât, uscăciunea gurii, frisoane, răgușelă ușoară. Recomandăm prezența unui însoțitor.

Sunt restricții înainte de anestezie ?

Înaintea intervenției există o ședință cu medicul anestezist care în urma anamnezei și a unui set de analize va stabili un set de indicații e respectat printre care : nu vă puteți alimenta cu 6 ore înainte și bea lichide cu 3 ore înainte.

Sperăm că acest articol este lămuritor în ceea ce privește multitudinea de beneficii pe care această intervenție le oferă pacienților. În afara reducerii disconfortului și a anxietății, această procedură este absolut necesară pacienților cu nevoi speciale. Clinica noastră, AESTEHTIC DENTAL CLINIC, vă pune la dispoziție procedura medicală în cele mai bune condiții, cu personal medical înalt calificat și condiții tehnice oferite de echipamentele performante.

Faceți o programare

  Nume si prenume*
  Telefon*
  Specializare
  Mesaj