Finanțare tratament stomatologic Targu Mures - Aesthetic Dental
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

Finanțare

Acces mai ușor, mai mult timp pentru lucruri importante !

Deoarece de-a lungul timpului am întâlnit multe situații în care pacienții noștri au dorit eșalonarea plăților pantru a suporta mai ușor povoara financiară a tratamenteor stomatologice am căutat să oferim soluții de finanțare ușor accesibile și la îndemâna fiecăruia.

În căutarea noastră am reușit să încheiem parteneriate cu două instituții bancare (IFN), care ne oferă posibilitaea de crea acces în cadrul clinicii noastre, la finanțare.

Cum funcționează acest tip de finanțare ?

Dumneavoastră, pacientul nostru, veți solicita o propunere de finanțare în rate de la personalul de la recepția clincii. Noi, având acces la serviciile bancare, cu ajutorul datelor și a formularelor semnate de dvs ( acord de interogare a biroului de credit și a buletinului de identitate) vom cere o propunere de finanțare de la cele două instituții. După ce primim acest răspuns ( de la câteva minute la o oră), timp în care vă puteți relaxa cu o cafea sau ceai, vi-l înmânăm spre studiu. Dacă sunteți hotarât continuăm demersurile prin semnarea contractului și începerea lucrărilor.

Ratele se plătesc la clinică sau la bancă ?

Deoarece clinica nu este nici beneficiar și nici finanțator, este doar o punte de acces facil la seviciile bancare, ratele și desfășurarea contractului de credit va fi strict între duvs., în calitate de beneficiar și instituția bancară. Pe scurt, plata ratelor se va face doar la bancă.

Ce dobânzi se practică ?

Toate costurile cu finanțarea vă sunt puse la discpoziție de personalul de la recepție deîndată ce le primim de la finanțator, ele fiind diferite în funcție de scoringul pe care îl are fiecare persoanăîn parte.

Există posibilitatea fără dobândă ?

Există prin cardul Star BT. Mai multe informații despre el găsiți la linku : STAR BT

Care sunt instituțiile de finanțare ?

Partenerii noștri sunt :

Star-BT
TBI Bank
Star-BT