Aesthetic Dental - clinica dentara Targu Mures
Str. Mihai Viteazul nr.40 Târgu-Mureș +40 787 893 590

Programări online

Completați formularul de mai jos și vom reveni pentru confirmarea programării în cel mai scurt timp.

  Nume si prenume*
  Telefon*
  Specializare
  Mesaj

  Date contact
  cabinet stomatologic
  Aesthetic Dental Clinic
  Târgu Mures

  Program de lucru

  Luni - Joi:12:00 - 20:00
  Vineri:09:00 - 17:00
  Sâmbătă - Duminică:închis
  Aducem zâmbetul pe chipul pacienților noștri

  Servicii de stomatologie în Tg Mureș la standarde înalte de calitate

  stomatologie Targu Mures

  Anestezie

  Astăzi avem la dispoziție mai multe tipuri de anestezie și chiar sedare din care putem alege cele mai potrivite, de la caz la caz, astfel: anestezie locală și loco-reginală, anestezie generală, inhalosedare.

  stomatologie Targu Mures

  Implant dentar

  Implantul dentar este soluția cea mai modernă, și de multe ori singura, prin care se poate proteză o edentație (lipsă a unui sau mai mulți dinți). Această tehnică este și acum cea mai bună metodă de protezare.

  stomatologie Targu Mures

  Dinți ficși în 24 de ore

  Este un concept care are la bază inserarea a 4/6/8 implanturi dentare la pacientul edentat total sau parțial și aplicarea unei lucrări provizorii (în prima fază) în termen de 24-48 ore de la momentul intervenției chirurgicale.

  stomatologie Targu Mures

  Ortodonție

  Este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratarea dizarmoniilor ( poziție incorectă) dentare și a deficiențelor de dezvoltare a dinților și arcadelor dentare. În urma unei consultații veti beneficia de cel mai bun tratament disponibil.

  stomatologie Targu Mures

  Chirurgie Dento-Alveolară

  Este o ramură chirurgicală a stomatologiei care acoperă toate procedurile de extracții ( a dinților aflați pe arcadă sau incluși – rămași în os) fie ele simple sau complexe rezecții apicale, regularizări de crestă.

  stomatologie Targu Mures

  Chirurgie BMF

  Chirurgia BMF tratează afecțiuni ale întregului cap și gât, cum sunt: fracturile, formațiunile tumorale, afecțiuni ale glandelor și sinusurilor, afecțiuni musculare și neuronale din întreaga sferă maxilară și facială.

  stomatologie Targu Mures

  Endodonție

  Este o specialitate care se ocupă cu tratarea endodontică a dinților, cu alte cuvine, tratează canalele intra-radiculare. Această specialitate a ajuns fie extrem de complexă prin prisma tehnicilor și tehnologiilor dezvoltate.

  stomatologie Targu Mures

  Estetică Dentară

  Aceasta este o combinație de proceduri care au ca scop îmbunătățirea estetică a danturii pacientului. Din aceste proceduri amintim : albirile dentare, fațetele dentare, aparatele ortodontice, obturații estetice, etc.

  stomatologie Targu Mures

  Protetică dentară pe dinți

  Este o specialitate care se ocupă în principal cu protezarea dinților lipsă. Echipa noastră de echipă de medici și tehnicieni dentari au obținut rezultate extraordinare în tratamentele de reabilitare și protezare a edentațiilor.

  stomatologie Targu Mures

  Protetică dentară pe suport implantar

  Atunci când lipsa dinților, din motive de poziție, număr, estetică nu poate fin protezată cu punți dentare se impune înlocuirea lor cu lucrări cu sprijin implantar.

  stomatologie Targu Mures

  Parodontologie

  Este specialitatea care tratează țesuturile moi din cavitatea bucală, și anume gingiile. Parodontologia tratează unele dintre cele mai serioase boli dentare și fără de care pierderea dinților ar fi fără soluție.

  stomatologie Targu Mures

  Aparate dentare

  Sunt dispozitive utilizate în ortodonție pentru a tarata dizarmoniile dentare. Aceste aparate dentare sunt de multe feluri, între ele amintim : aparate dentare fixe de tip bracketi, guriere de tip invisia lign, disjunctori.

  stomatologie Targu Mures

  Stomatologie copii

  Ne dorim ca micuții noștri pacienți să aibă un zâmbet frumos, sănătos și fără nicio carie. Avem grijă de dantura celor mici și le oferim tratament stomatologic fără durere, într-o atmosferă veselă în cadrul clinicii noastre.

  stomatologie Targu Mures

  Tratament carii dentare

  Medicii noștri stomatologi tratează cu multă atenție cariile dentare și vă vor repara dinți cu ajutorul unei obturații dentare. Caria este una dintre cele mai răspândite afecțiuni din domeniul stomatologiei.

  stomatologie Targu Mures

  Tratament de canal

  Tratamentul de canal radicular se desfăşoară în mai multe etape și presupune îndepărtarea pulpei dentare din centrul dintelui. Cu o îngrijire adecvată și igienă orală bună, dinţii trataţi pot rezista o viaţă întreagă.

  Aesthetic Dental Clinic

  Clinica de stomatologie pentru adulți, Târgu Mureș

  După ani de formare continuă, investiții și studiul celor mai bune tehnici am decis înființarea unui concept, dezvoltat și analizat timp de 8 ani, numit AESTHETIC DENTAL CLINIC.

  Situată în municipiul Târgu Mureș, pe strada Mihai Viteazu, nr 40, în ”zona clinicilor”, este compusă din 2 cabinete stomatologice destinate adulților. Ambele cabinete sunt dotate cu echipamente performate cum sunt : laser dentar, scaner intra-oral, echipament de inhaloseadare, fiziodispenser, piezotom, microscop endodontic, etc.

  Echipa medicală este compusă din 7 medici stomatologi specialiști care acoperă toate ramurile stomatologiei ( chirurgie BMF, implantologie, protetică dentară, ortodonție, endodonție, estetică dentară, parodontologie, anestezie generală/ATI).

  aparatura clinica stomatologica Aesthetic Dental Tg Mures
  cabinet clinica stomatologica Aesthetic Dental Tg Mures
  Kids Dental Clinic

  Clinica de stomatologie pentru copii, Târgu Mureș

  Conceptul de clinică stomatologică destinată copiilor a fost adus în premieră în Tg Mureș în anul 2019, prin inaugurarea ei la actuala locație, de pe strada Mihai Viteazu, nr 40. De la bun început, Aesthetic Dental Clinic Stomatologie Targu Mures a fost organizată în 2 cabinete medicale și sala de așteptare gândită special pentru a acomoda și a face micii noștri pacienți să se fie cât mai puțin anxioși.

  Cel mai mare atu al clinicii noastre dentare pentru copii este echipa medicală formată din 3 medici pedodonți cu experiență, foarte pasionați de munca lor și care investesc mut timp în procesul continuu de formare profesională. Lista de tratamente și proceduri pe care am reușit să o dezvoltăm cuprinde multe tipuri de tratamente, de la cele mai simple, întâlnite și în alte cabinete, până la cele mai complexe, și anume : tratamente odontale (obturații, reconstrucții dentare).

  Suntem pregătiți să rezolvăm orice situație

  Echipă de medici stomatologi profesioniști în Tg Mureș

  Acoperim toate ariile

  Servicii de medicină dentară

  • implanturi dentare universale si subperioastale
  • tratamente de estetică dentară ( albiri dentare, fațete dentare/ veneers, etc.)
  • tratamente de profilaxie dentară (detratraje dentare, periaje profesionale, air flow, etc.)
  • tratamente endodontice ( tratamente radiculare, re-tratamente radiculare )
  • tratamente odontale ( obturații dentare, reconstrucții cu sau fără pivoți, etc.)
  • tratamente ortodontice ( aparate ortodontice fixe, aparate dentare mobilizabile, aparate dentare de tip IVISIA LIGN)
  • lucrări protetice cu sprijin dentar sau implantar ( coroane și punți din zirconiu, coroane și punți metalo-ceramice, proteze totale sau parțiale, proteze scheletate mobilizabile, protezări de tip all on six/for)
  • intervenții de chirurgie mică și mare stomatologică (extracții dentare, rezecții apicale, premolarizări, augmentări/reconstrucții osoase de toate tipurile, etc.)
  • tratamente în anestezie generală : Clinica este dotată cu echipamente de anestezie generala și salon ATI destinate tratării pacienților ce suferă de boli generale care nu permit intervenții în cabinetul stomatologic cu sedare locală

  Tratamentele stomatologice în Târgu Mureș

  Creștem permanent eficiența

  Obiective

  Principiile de funcționare ale cabinetului nostru stomatologic din Târgu Mureș sunt clare:

  col-service-icon-3

  Grijă pentru pacient și nevoile lui

  Înțelegem fiecare aspect al îngrijirii dumneavoastră
  col-service-icon-3

  Înaltă calificare profesională

  Formare continuă a personalului medical și nemedical
  col-service-icon-3

  Mentinerea nivelului de tehnologie si tehnici la zi

  Echipamente stomatologice performante
  col-service-icon-3

  Muncă în echipă pentru a ne atinge ținta : cei mai buni !

  Munca în echipă presupune o bună colaborare și comunicare
  Misiunea nostră este să construim zâmbete frumoase, fără durere

  Excelență în stomatologie și implantologie

  Am creat un mediu performant, cu medici stomatologi specialiști și specializați pe diferite ramuri ale medicinei dentare, am adus în clinicile noastre cele mai moderne tehnologii existente pe piață, le-am armonizat și perfecționat în cei 14 ani de când am început acest drum.

  Obiective:

  • Dezvoltarea și perfecționarea conceptului și facilitarea accesului a cât mai multor pacienți la serviciile pe care Aesthetic Dental Clinic Stomatologie Targu Mures și echipa ei medicală și non medicală o oferă.
  • Creșterea continuă a nivelului de perfecționare și profesionalism.
  • Aducerea, în continuare, a celor mai noi tehnologii disponibile în lume.
  • Clasarea pe un loc fruntaș în topul clinicilor din Romania.
  Dr. Mașca Aurel AnastasiuMedic Specialist Protetică Dentară și Implantologie
  Dr Masa Aurel @ Aesthetic Dental Cinic, Targu Mures
  medic stomatolog si pacient copil

  Tratamente stomatologice fără durere în Tg Mures

  Anestezie locală și loco-reginală:

  Aceasta este anestezia obișnuită pe care o întâlniți în cabinetul de stomatologie. Aici se utilizează mai multe tipuri de anestezic cu recomandări diferite.

  Anestezie generală:

  Suntem una din puținele clinici din România care oferă pacienților soluția unei anestezii generale. Acest serviciu implică o echipa multi-disciplinară formată din medic ATI ( anestezist) și asistentă ATI care va monitoriza evoluția pacientului în timpul intervențiilor de tratament precum și după acestea în post anestezie.

  Inhalosedare :

  Inhalosedarea este utilizată pentru a reduce starea de anxietate a pacientului inducând o stare de calm și relaxare făcând mult mai ușoară experiența stomatologică în cazul pacienților cu grad ridicat de stres când vine vorba de tratamente dentare.

  Părerea clienților despre clinica noastră de stomatologie din Târgu Mureș

  Testimoniale pacienți

  • pacient stomatologie Tg Mures, Turcinschi Dmitri
   Turcinschi Dmitri
   recomandare Google

   Cel mai bun loc pentru tratarea dințișorilor copiilor. Băiețelul nostru de 2 ani a primit un tratament rapid și potrivit, având în vedere că am și fost primiți de urgență la o oră mai târzie. Înainte și după tratament s-a jucat și s-a obișnut cu locația. Am fost la D-na doctor Luciana Mașca și avem doar cuvinte de mulțumire pentur dumneaei. Se vedea că îi pasă și chiar iubește copiii.

  • Andreea
   recomandare Google

   Ambient plăcut, curățenie, loc de joacă pt. copii în sala de așteptare. Staf prietenos și receptiv. Cadru medical profesional, înțelegător, empatic, comunicativ, fără durere la micii pacienți. Revenim cu plăcere!

  • Ligia Pogacean
   recomandare Google

   În această minunată clinică stomatologică pentru copii, fiecare vizită devine o aventură plină de zâmbete. Personalul extrem de amabil și doamna doctor cu inima caldă, reușesc să transforme fiecare moment într-o experiență plăcută. Copiii nu doar că pleacă cu dințișorii plombați, ci și cu amintiri frumoase și un zâmbet pe buze. Este cu adevărat un loc special unde sănătatea dentară se îmbină perfect cu bucuria copilăriei.

  • Sorina Hanja
   recomandare Google

   Clinică special creată pentru cei mici, cu o echipă profesionistă, înarmată cu multă răbdare și abilități de negociere cu cei mici. Pe lângă tratamentele impecabile doamnele reușesc să câștige încrederea copiilor. Doamna dr. Luciana Mașca a rezolvat problemele băiețelului chiar și în regim de urgență iar doamna dr. Laura Diaconașu a câștigat încrederea fetiței care este la începutul vizitelor la stomatolog. Recomand cu încredere clinica Aesthetic Kids!

  • Anamaria Șoleru
   recomandare Google

   Medici extraordinari, multă răbdare și înțelegere pentru micii pacienți. La un moment dat fetița a avut nevoie de o intervenție cu anestezie, din cauza fricii exagerate, iar totul a decurs perfect. Tratamentele ortodontice de asemenea de nota 10. Recomand!!!

  • Serena Enachi
   recomandare Google

   Bună ziua! O experiență de nota 10! O echipă foarte amabilă și profesionistă. Copiii mei de 3 respectiv 13 ani merg cu cel mai mare drag la cabinetul d-nei dr. Diaconașu Laura. Recomand cu cea mai mare încredere! Lucrările la dințișori se fac cu foarte multă atenție, dăruire, perfecționism, o colaborare medic-pacient foarte bună, iar la final lucrarea este de excepție, absolut perfectă! 💓

  • Adela Dombi
   recomandare Google

   Recomand cu mare drag, personal amabil, zâmbitor, mediu prietenos cu copii. Având experiențe negative din alte clinici și o lucrare mare de făcut, ne gândeam la anestezie, ajung aici doamna dr. Moldovan ne-a sfătuit să începem cu lucrări mici pentru a se obișnui și a se împrieteni. Pentru noi a fost alegerea perfectă, scăpând și de anestezie totul s-a făcut local. 🙂

  • Angheluta Paula
   recomandare Google

   Venim cu mare drag la această clinică de aproape 3 ani. Fetița noastră, se bucură când îi spunem că mergem la dentist. Totul este la superlativ! Aesthetic Dental Clinic, mii de mulțumiri! 🙏🤗

  • Sabin Porosnicu
   recomandare Google

   Super clinică dentară! Super echipe de medici! Loc primitor, foarte bine echipat și dotat! Recomand cu încredere!

  Citiți cele mai recente articole

  Blog

  Implanturi personalizate, soluția pentru cazurile cele mai complexe !

  Din dorința de a ne respecta numele (”Clinica de chirurgie și implantologie”) și pentru că suntem în continuă dezvoltare personală și profesională, cu gândul că suntem datori să căutăm soluții pentru fiecare pacient, găsind foarte greu acceptabilă situația în care am putea fi puși în postura de spune unui pacient că pentru el nu avem...
  Citiți articolul

  Măsuri pentru protecția pacientului în condițiile pandemiei SARS-CoV-2

  Măsuri de protecție și siguranță împotriva răspândirii CVID-19 Prezentele măsuri sunt extrase din deciziile CMDR specifice, cu privire la prevenirea și limitarea SARS-COv-2 pentru personalul medical, personalul auxiliar, unitatea  în care ne desfășurăm activitatea precum și pentru pacienți și aparținători. 
  Citiți articolul

  Implantologia ghidată – un pas mai aproape de perfecțiune !

  Stomatologia modernă este în cea mai dinamică perioadă de evoluție, fiind descoperite și utilizate o mulțime de sisteme de tratament care au la bază tehnologie computerizată. În implantologia modernă, cele mai frecvente complicații apar datorită poziției greșite sau imperfecte a implanturilor. Inserarea lor, care în multe situații trebuie să fie perfectă (marjă de eroare de...
  Citiți articolul
  Implanturi dentare, protetică dentară

  Parteneri Aesthetic Dental Clinic

  Aflați răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări

  Întrebări frecvente

  Care este programul de functionare al cabinetului stomatologic?

  Programul de funcționare a cabinetului stomatologic este de luni până joi între 12:00 și 20:00, vineri între 09:00 și 17:00.

  Pe timpul sărbătorilor legale, clinica nostra de stomatologie din Tg Mures este în general închisă. Pentru a fi la curent cu programul nostru ne puteți urmări pe Facebook și Instagram.

  Cum pot face o programare?

  Programarea se poate face apelând numărul de telefon +40 787 893 590, pe Facebook sau Whatsapp. Va asteptam cu drag la cabinetul nostru de stomatologie din Tg Mures.

  Tratamentele stomatologice sunt dureroase?

  Deși unele proceduri medicale sunt invazive avem la îndemână toate opțiunile posibile : anestezie loco-regională (cea mai utilizată în stomatologie), anestezie generală și inhalosedare. Sunt convins că veți descoperi la noi că tratamentele stomatologice nu trebuie să doară.

  Unde se afla cabinetul stomatologic?

  Găsiți cabinetul nostru de stomatologie în municipiul Târgu Mureș, pe strada Mihai Viteazul, numărul 40.

  Cum pot sa anulez o programare?

  Programările se anulează cu cel puțin 24 de ore înaintea șediței stabilite prin apelarea numărului de telefon : +40 787 893 590, pe Facebook sau Whatsapp.

  Cum ma pot reprograma?

  Ca și în cazul anulării vă rugăm să faceți modificarea cu minim 24 ore înaintea ședinței stabilite prin pelarea numărului de telefon : +40 787 893 590, pe Facebook sau Whatsapp.

  Cat dureaza un consult stomatologic?

  Depinde foarte mult de complexitatea cazului, un consult simplu pentru a stabili problema durează aproximativ 30 minute pe când un consult cu diagnosti, studiul radiografiilor și al CT-ului și conceperea unui plan de tratament poate dura între o oră și două ore.

  Realizati interventii stomatologice de urgenta?

  În timpul programului de funcționare primim și tratăm cu maximă celelritate urgențele stomatologice deoarece știm cât pot fi de dureroase.

  Se poate plati in rate?

  În baza parteneriatelor pe care le avem cu TBI și Banca Transilvania vă putem oferi diferite soluții e finanțare a tratamentelor stomatologice. Mai multe informații gasiți in sectiunea finantare.

  Se poate plati cu cardul?

  Aveți la dispoziție toate metodele de plată, cu sau fără factură, cash, card sau virament bancar.

  Oferiti servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate?

  Clinicile de stomatologie Aesthetic nu sunt în relație cu CNAS.

  Cu cat timp inainte trebuie sa ma prezint la cabinet pentru o progarmare?

  La prima programare vă invităm să ajungeți la cabinetul stomatologic cu minimum 15 minte inainte de ora programata, pentru a avea timp să completați formularele medicale. La următoarele intalniri este suficient dacă sunteți punctual/ă.

  Cat de des trebuie sa merg la stomatolog?

  De la caz la caz dar de minimum 2 ori pe an este cel mai indicat pentru a putea ține sub control evoluția stării de sănătate orală și a vă bucură de o dantură frumoasă și sănătoasă.

  Aesthetic Dental Clinic

  Strada Mihai Viteazul nr. 40, Târgu Mureș 540099

  Kids Dental Clinic

  Strada Mihai Viteazul nr. 40, Târgu Mureș 540099